energie vergelijken

Specialisten

Verkoopstyling van EK vastgoed services maakt je huis verkoopklaar

Je hebt je oog laten vallen op een nieuwbouwproject en nu wil je je woning op korte termijn verkopen tegen de hoogst haalbare prijs. Door middel van verkoopstyling van EK vastgoed services is je huis snel verkoopklaar. Emmely Kamphuis zorgt met de juiste accenten voor een goede presentatie. Verkoopstyling in combinatie met goede fotografie zorgen voor een groter bereik op Funda. Dit bevordert de verkoop.

“De praktijk leert dat huizen vaak sneller verkocht worden met deze aanpak”, legt Emmely uit. “Hoe completer het informatiepakket dat je bij Funda aanlevert, hoe hoger je eindigt in de zoekresultaten. Daardoor valt je woning sneller op, en helemaal als de foto’s de woning aantrekkelijk presenteren. Dat leidt tot meer bezichtigingen, met een grotere kans op potentiële kopers. Die voelen bovendien de hete adem van de concurrentie in de nek, omdat ze weten dat de woning opvalt. Hoe meer bezichtigingen, hoe groter de kans op een betere verkoopprijs. Soms komt die zelfs uit boven de vraagprijs, maar dat kan ik natuurlijk niet garanderen.”

Verkoopstyling

Verkoopstyling en vastgoedfotografie vormen slechts twee van de services die EK vastgoed services aanbiedt. Maar het is wel de core-business van het bedrijf. Hoe het werkt? “Na een persoonlijke kennismaking maken we een afspraak, waarbij we samen door de woning lopen en ik alvast foto’s maak van de huidige situatie. Dat resulteert in een adviesrapport: een to-do lijst waarmee je zelf aan de slag kunt: spullen opruimen, een nieuw kleurtje op de muur, etc. Als die zijn uitgevoerd, maken we een nieuwe afspraak met een van de gecertificeerde vastgoedfotografen met wie ik samenwerk, en eventueel ook een makelaar. Ik verschijn zelf eerder op de afspraak om alles nog eens goed na te lopen en extra accessoires – die ik in voorraad heb – te plaatsen die de uitstraling verder verbeteren. Daarna kijk ik samen met de fotograaf naar de meest geschikte lichtinval alvorens we de foto’s gaan maken.”

Beeldpresentatie

Ook 360 graden-foto’s en een woningvideo worden toegevoegd. Daarnaast wordt de woning ingemeten, er worden plattegronden gemaakt en een meetrapport volgens de – inmiddels verplichte – NEN2580-norm. Zo ontstaat een volledige beeldpresentatie, die ervoor zorgt dat je hoger scoort op de zoekresultaten van Funda. “Geen enkele woning is hetzelfde”, weet Emmely. “Daarom hebben we ook verschillende fotografiepakketten. En natuurlijk krijg je persoonlijk advies over de beste aanpak. En zie je sommige klussen niet zelf zitten, zoals tuinonderhoud of opslag van meubelen, dan kunnen we je helpen met het uitbesteden.”

Belangrijk is dat de klant tijdens dit proces altijd zelf de touwtjes in handen houdt. “Je bepaalt zelf aan hoelang het duurt voordat je de ‘to-do’-lijst hebt uitgevoerd, en je bepaalt ook zelf het tijdstip waarop het huis na de verkoopstyling daadwerkelijk in de verkoop komt. Dat laatste is natuurlijk super als je afspraken wilt vastleggen voor de aankoop van een andere woonruimte. Jij blijft de baas over het proces.”

Interieuradvies

Ook bij het inrichten van een nieuwe woning kan EK vastgoed services een rol spelen. Want naast verkoopstyling biedt Emmely ook interieuradvies. “Het gaat daarbij niet om de bouwkundige aspecten, want ik ben geen architect”, aldus Emmely. “Maar ik kan je wel heel goed op weg helpen om de nieuwe woning om te vormen tot een plek waar je je helemaal thuis voelt.”

Haar interieuradviezen zijn in gradaties beschikbaar: van kleuradvies tot een totale restyling, inclusief het opstellen van een moodboard, hulp bij het opstellen van een shoppinglijst en eventueel een inkoopmiddag. “Ik ga samen met jou in gesprek over je wensen. Samen creëren we een woonstijl die bij je past, waar jij je prettig bij voelt en waar je energie van krijgt. Je kunt aan de hand van mijn tips zelf aan de slag, maar we kunnen ook samen de puntjes op de i zetten.”

Wil je meer weten over de diensten van EK vastgoed services? Neem dan contact op met Emmely voor een persoonlijke kennismaking en advies op maat.

EK vastgoed services
T 06 2759 8775 / info@ekvastgoedservices.nl / www.ekvastgoedservices.nl

 

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.