energie vergelijken

Specialisten

JA Interieurstyling:
‘Ik zet met jou de T voor Huis’

“JA Interieurstyling wil laten zien dat een goed interieuradvies, een woning waarin je je echt thuisvoelt, voor iedereen mogelijk is. Soms kun je met kleine veranderingen een groot effect bereiken.” Dat zegt Jolanda Arnold van JA Interieurstyling.

Hoe Jolanda dat doel bereikt? “Vooral door goed te luisteren, de juiste vragen te stellen en aan te voelen welke stijl van wonen en kleuren de klant het meest aanspreken.

Ik verzamel zoveel mogelijk informatie, waardoor ik je huis tot een echt thuis kan maken.
Met die kennis ga ik aan de slag: ik gebruik mijn eigen creativiteit en probeer de wensen van de klant waar te maken. Bijvoorbeeld door optimaal gebruik te maken van natuurlijk licht of kleuren te gebruiken waarmee je je woning optisch kunt vergroten of juist knusser kunt maken.”

JA Interieurstyling wil graag je rechterhand zijn wanneer je gaat verhuizen of verbouwen, of wanneer je vindt dat je huidige interieur toe is aan een make-over. Voor een prettige samenwerking is een ‘klik’ belangrijk. “Daarom start ik elk interieuradvies altijd met een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo leren we elkaar kennen en stellen we vast of we met elkaar verder willen. Als dat zo is, inventariseer ik je wensen en geef aan wat de mogelijkheden zijn. Ik breng je woonwensen in kaart en werk een advies uit, gebaseerd op de wensen die jij hebt.”

Adviespakketten

Om het overzichtelijk te houden, werkt JA Interieurstyling met een zestal adviespakketten, die allemaal tot in detail zijn uitgewerkt op haar website, inclusief prijsstelling. Er zijn mogelijkheden voor kleur- en stylingadviezen, een totaal interieuradvies, al dan niet met een 3D-presentatie en nazorg. Denk hierbij aan begeleiding bij de aankoop van de gekozen meubelen en accessoires, en ondersteuning en hulp bij de uitvoering. In het kleinste adviespakket geeft ze kleur- en/of stylingadvies in een persoonlijk adviesgesprek. Al haar gesprekken voert ze bij voorkeur bij de klant thuis. “Dan heb je al meteen een indruk van de sfeer waarin mensen zich thuisvoelen. Je krijgt een beeld van de ruimte waarover je advies kunt geven. De aangeboden pakketten zijn richtlijnen, waar je eventueel ook onderdelen uit kunt kiezen. Elke woonvraag is anders, dus alles is maatwerk. Er bestaat in dit werk niet zoiets als een standaardadvies.”

Partners en leveranciers

JA Interieurstyling werkt samen met een select aantal partners en leveranciers op het gebied van meubels, verlichting, accessoires en (raam-)decoratie. Ook die zijn te vinden op haar website. “Het zijn geen winkels, maar groothandels”, zegt Jolanda. “Ik kan daar rechtstreeks bestellen en dankzij de korte lijnen kan ik de levertijden garanderen, wat een groot voordeel is.”

Voordat ze ruim twee jaar geleden haar eigen bedrijf startte, was Jolanda 25 jaar filiaalhouder bij een parfumerieketen. “Een heel ander vakgebied”, beaamt ze, “maar er zijn zeker overeenkomsten. In dat werk heb ik geleerd hoe je efficiënt kunt managen, maar bovenal heb ik daar geleerd om goed naar klanten te luisteren en boven tafel te krijgen wat zij werkelijk willen. Hun visie samenvatten en doorvragen: waar word je echt blij van, wat vind je mooi? Die aanpak komt ook in mijn huidige vak goed van pas.” De liefde voor het vak van interieurstyliste zat er altijd al in. “Ik vind het fijn om het mooiste bij mensen naar boven te halen, hen zelf te laten ontdekken waarbij ze zich prettig voelen. Dat zijn echt overeenkomsten met mijn vorige werk.”

Dat vormt haar belangrijkste drijfveer: samen onderzoeken wat je echt wilt. “Ook als twee partners er verschillend over denken, zoek ik naar de raakvlakken en overeenkomsten. Natuurlijk houden we het beschikbare budget in de gaten, want ik gun iedereen een woning waarin je je echt thuis voelt. Grote veranderingen kun je soms al met bescheiden middelen realiseren.”

Neem contact met me op, dan zetten we samen de T voor je nieuwe Huis!

JA Interieurstyling
Jolanda Arnold
T 06 2951 6672
info@ja-interieurstyling.nl
www.ja-interieurstyling.nl