Lokaal nieuws maandag 15 oktober 2018

Kantoorruimte in Bosch bedrijfspand

Bossche bollen, Brabantse gezelligheid en carnaval. Bij Den Bosch denkt de overgrote meerderheid aan de meest uiteenlopende varianten van vrijetijdsbesteding. Maar wist je dat Den Bosch ook op werkdagen een ideale uitvalsbasis is? Via SKEPP huur je makkelijk verschillende soorten kantoorruimte in Den Bosch. Het is maar net wat jij voor ogen hebt. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een moderne werkplek waarbij je wel gemakkelijk het gezellige centrum in loopt? Dan de kantoorkamer op het Stationsplein misschien iets voor jou. Deze kantoorruimte in Den Bosch beschikt over een sociaal hart in het gebouw met een receptie en 24/7 toegang. Daarbij zijn er voldoende vergaderplekken en is er airconditioning en wifi. Van plan om naar je werk te fietsen? Er is een fietsenstalling aanwezig. Het kan maar zo klinken als jouw droomkantoor. Zo niet? Dan kies je misschien een van de andere kantoorruimten in Den Bosch uit het assortiment van SKEPP.

Afvinken maar!

Klinkt bovenstaande niet als jouw ideale werklocatie? Dan klik je rustig verder. Het aanbod bij SKEPP is breed. Daarbij maakt SKEPP onderscheid in soorten kantoorruimten en de bijbehorende prijs. Ben je op zoek naar slechts een kantoorkamer, of werk je liever vanuit een conventionele kantoorruimte in Den Bosch? Bij SKEPP kun je vrijwel alle kanten op. Kamers zijn soms erg gewild, op de website van SKEPP zul je dan ook zien dat mooie kantoorruimtes in Den Bosch snel verhuurd zijn. Ben je daarom op zoek naar een specifieke ruimte? Zorg dan wel dat je er snel bij bent. Op dit moment zijn er 19 volledige kantoorpanden en 69 kantoorruimten in Den Bosch beschikbaar. Bij SKEPP zijn de kantoorruimtes in prijscategorieën verdeeld. Dit maakt de zoektocht direct al een stuk makkelijker. Hieronder zie je welke soorten locaties SKEPP onderscheidt:

• Virtuele kantoorruimte - vanaf €49,- p.m.
• Flexplekken - vanaf €99,- p.m.
• Werkplekken - vanaf €149,- p.m.
• Kantoorkamers - vanaf €249,- p.m.
• Conventionele kantoorruimte - vanaf €749,- p.m.

Daarna vink je simpelweg af waar jouw kantoorruimte in Den Bosch aan moet voldoen. Bijvoorbeeld of jouw kantoor moet beschikken over een centrale receptie met beantwoording van telefoon of dat er een kast of kluis aanwezig moet zijn.

Huren via SKEPP

Niets is fijner dan werken vanuit jouw eigen kantoorruimte. Een plaats die je kunt inrichten zoals je wilt en waar je jouw klanten op je eigen manier kunt ontvangen. Toch is het fijn om het uitzoeken van de geschikte kantoorruimte over te laten aan iemand die de verhuur van kantoren kent. SKEPP kent kantoorruimtes voor ieder budget. Dit scheelt jou een hoop uitzoekwerk. Daarnaast zijn er continu vastgoedconsulenten online tot je beschikking. Hen kun je te allen tijde je vragen stellen, binnen maximaal een uur ben je voorzien van deskundig advies. Veel ondernemers gingen je al voor en beoordeelden de service van SKEPP met een 9.2. Deze ondernemers zijn inmiddels voorzien van een passend kantoor via SKEPP en werken al vanuit de kantoorruimte van hun keuze. Misschien jij straks ook, een heerlijk idee toch?

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Bosch.

Aanmelden