Lokaal nieuws dinsdag 16 juli 2019

Genieten van Bourgondisch Den Bosch

Wanneer je net een nieuwbouwwoning hebt gekocht ben je natuurlijk ontzettend druk met verbouwen, verhuizen en inrichten. Maar dit betekent niet dat je niet voldoende tijd vrij moet plannen voor wat ontspanning. We zetten de leukste plaatsen waar je heerlijk, bourgondisch kunt genieten in Den Bosch dan ook even voor je op een rijtje.

1. Heerlijk genieten van sushi

Je kunt heerlijk voor sushi uit eten in Den Bosch. Er zijn verschillende leuke restaurants te vinden waar je voor weinig geld echt bourgondisch kunt genieten van allerlei soorten sushi en bijgerechten. Low budget, en hierdoor ideaal om te combineren met een nieuwe woning! Heb je geen zin om uit eten te gaan? Dan kun je de sushi natuurlijk ook gewoon afhalen en lekker thuis opeten.

2. Bossche bollen en andere toetjes

Als Den Bosch ergens om bekend staat dan zijn het wel de heerlijke bossche bollen. Er zijn dan ook meer dan genoeg geweldige plekjes waar je kunt genieten van een overvloed aan appeltaart en bossche bollen; gecombineerd met een lekkere cappuccino natuurlijk. Bezoek Robbies bijvoorbeeld of een van de andere leuke plekjes waar je even tot rust kunt komen. Hartstikke leuk om er even tussenuit te gaan!

3. Een gezonde maaltijd

Heb je zin in een gezonde maaltijd? Dan hoef je Instagram maar even na te lopen: een van de meest populaire plaatsen is Nomnom, waar je kunt genieten van geweldige gerechten in een gezellig, klein tentje. Laat je tafeltje volzetten met heerlijke tapas zoals pimientos padron (groene pepers), couscous salade en heerlijke soepjes.

4. Lekker wijn drinken

Naast de Bossche bollen kun je in Den Bosch ook prima terecht voor een lekker glaasje wijn. Er zijn maar genoeg leuke wijnbars te vinden zoals onder andere Wijn bij Stijn (een knus, donker wijnbarretje) of wijnbar Dirk. Naast een lekker glas wijn (of meerdere glazen) worden hier ook allerlei leuke hapjes geserveerd waar je samen met een glas wijn van kunt genieten. Waar dit soort wijnbarren vooral om bekend staan is de heerlijke, sfeervolle, ongedwongen sfeer. En ook dat is bourgondisch genieten.

5. Eten én slapen

Wordt er zo actief verbouwd dat je gewoon even een nachtje ergens anders wilt slapen? Bezoek dan een van de vele design hotels die Den Bosch rijk is. Niet alleen zitten deze op een toplocatie, ook kun je er geweldig goed eten. Bezoek the Duke bijvoorbeeld op een van deze geweldige locaties. Zo ben je er toch even lekker samen tussenuit, en kun je de volgende dag weer vol nieuwe energie aan het verbouwen gaan.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Bosch.

Aanmelden