energie vergelijken
Lokaal nieuws vrijdag 10 juni 2022 Bron: Centrum De Groote Wielen

De bouw van Centrum De Groote Wielen is gestart!

De bouw is gestart! Op 9 maart heeft wethouder Jan Hoskam van gemeente ’s-Hertogenbosch op symbolische wijze het bouwbord voor het nieuwe Centrum in De Groote Wielen onthuld.

De bouw is gestart! Op 9 maart heeft wethouder Jan Hoskam van gemeente ’s-Hertogenbosch op symbolische wijze het bouwbord voor het nieuwe Centrum in De Groote Wielen onthuld. Na de voorbereidingen de afgelopen maanden is het nu dan echt zover: aannemer Wijnen Bouwgroep uit Someren is gestart met de bouw van het nieuwe centrumplan. De eerste winkels en woningen worden in de tweede helft van 2023 opgeleverd. Bekijk het artikel in het Brabants Dagblad en het item op DTV Nieuws.  

Meer weten over Centrum De Groote Wielen

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Bosch.

Aanmelden