Upstairs

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Den Bosch - 's-Hertogenbosch
Actueel aanbod

€ 191.500,- tot € 639.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
47 - 147m2

Over dit project

WONEN NAAST DE BOSSCHE HIGHLINE
UPSTAIRS is upperclass wonen, zoals u van een gebouw met zo’n naam mag verwachten. Met zijn gedraaide toren die een meter of twaalf uitkraagt en hoog in de lucht ‘hangt’ valt UPSTAIRS beslist op. En door de ideale ligging op de hoek van de Bordeslaan en Vijverlaan biedt UPSTAIRS mooie uitzichten op De Gement, de Hofvijver en de Paleisbrug.

ROOFGARDEN
In de roofgarden genieten met een lekkere cappuccino in de ochtend of een zomerse dag afsluiten met een goed glas wijn. De collectieve daktuin op de eerste etage is een fijne plek om even buiten te relaxen en andere bewoners te ontmoeten.

DESIGNED BY BOSCH
Een gedraaide toren die hoog boven de stoep een meter of twaalf uitkraagt en waar elke verdieping trapsgewijs verder uitspringt. Dat is het meest opvallende element van UPSTAIRS. Architect Geert Bosch van HilberinkBosch Architecten ontwierp een gebouw dat een stoere uitstraling combineert met een warme sfeer.

“Er hangt straks echt wel iets in de lucht. Het wordt een markant, spannend en stoer gebouw. Ik heb UPSTAIRS zo ontworpen dat het geheel uit voorgevels bestaat. Door de ideale ligging op een hoek is het van alle kanten goed te zien. Zelfs van iets hoger af, als je op de Paleisbrug staat.

Daarom heb ik ook overal voor hetzelfde materiaal gekozen. UPSTAIRS wordt vooral uit lichte bakstenen opgetrokken. Er worden verschillende formaten steen gebruikt en de horizontale betonranden krijgen een ribbelreliëf. Het ontwerp en de uitstraling van het gebouw passen perfect in het eigentijdse Paleiskwartier.”

Meer informatie

Kenmerken

Project
Upstairs
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
63
Prijs
€ 191.500,- tot € 639.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
10 tot 15 m2, 5 tot 10 m2, groter dan 15 m2
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Bioscoop/theater, Busstation, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Stel je vraag

Contact

B.V. Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier
Hugo de Grootlaan 82
5223LC 's-Hertogenbosch
Sanne@paleiskwartier.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Bosch.

Aanmelden