Geffen De Oorsprong fase III

Den Bosch Actueel aanbod

€ 221.000,- tot € 389.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
117 - 150m2
Kaveloppervlak
136 - 448m2
Inhoud
430 - 640m2
Aantal kamers
4

Over dit project

Nieuwbouwplan De Oorsprong is gelegen aan de Kloosterstraat, midden in het dorp Geffen. Een aantrekkelijke locatie met alle voorzieningen binnen handbereik. Een bedrijfspand heeft hier plaats gemaakt voor de fasegewijze ontwikkeling van 47 nieuwbouw woningen. Het plan is ruim opgezet met mooi vormgegeven en statige woningen. Daarnaast zijn de woningen in de basis al erg comfortabel, van alle gemakken voorzien en hebben een gunstig energieverbruik door de toegepaste zonnepanelen. In het openbaar gebied en op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen voorzien en in de kern van het plan wordt een mooie groene wadi aangelegd waardoor veel woningen een vrij uitzicht hebben.

In De Oorsprong zijn verschillende woningtypes gepland en is er voor ieder wat wils.? Zo zijn er in de eerste fase reeds 8 rijwoningen gerealiseerd en worden er momenteel,? uit de volledig uitverkochte tweede fase, 7 royale vrijstaande woningen en 8 ruime twee-onder-??n-kapwoningen gebouwd. Ook in de toekomstige fases worden deze woningtypes herhaald.

We zijn momenteel met de derde fase in verkoop, welke bestaat uit 6 vrijstaande woningen, 2 twee-onder-??n-kapwoningen en 4 rijwoningen. Meer informatie over de woningtypes en bouwnummers tref je op de projectwebsite www.oorsprong-geffen.nl Je kunt je hier ook direct inschrijven voor het project.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Geffen De Oorsprong fase III
Koopwoningen
12
Prijs
€ 221.000,- tot € 389.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Bosch.

Aanmelden