Zuiderlei | Thuis aan de Laantjes

Den Bosch
Actueel aanbod

€ 289.900,- tot € 464.900,-

Kenmerken

Woonoppervlak
133 - 185m2
Kaveloppervlak
169 - 411m2
Inhoud
475 - 720m3
Aantal kamers
4 - 5

Over dit project

Je wordt wakker, slaat de gordijnen open en met het geluid van het kabbelende water op de achtergrond, kijk je uit over de prachtige oevers van ‘De Lanen’. In een mooie, rijke, groene omgeving, waar je altijd optimaal geniet van pure rust, voel je je gelijk thuis aan de Waterkant, de Laantjes of de Singel. 

Wonen in Zuiderlei is wonen in de nieuwste wijk De Lanen in de Groote Wielen. ZuiderLei staat garant voor een grote diversiteit aan eigentijdse architectuur. De gezellige, toegankelijke en groene wijk heeft een dorpse uitstraling en ligt tussen de Lunersingel en de Groote Wielenplas in. Een heerlijke plek om te wonen en je kinderen op te laten groeien. 

Thuis aan de Laantjes 
Verspreid over de Laantjes komen in totaal 28 woningen. Er is keuze uit hofwoningen met een fraaie veranda of twee-onder-eenkapwoningen met een veranda, een zij-uitbouw of een garage. Alle woningen hebben de luxe van 2 eigen parkeerplaatsen en de kavels zijn ruim. De woningtypen zijn: Diamantvink, Citroenzanger en Edelzanger.

Meer informatie?
De digitale brochure staat voor u klaar. Hier vindt u meer informatie over de prachtlocatie, de verschillende woningtypes en alles over het kopen van een nieuwbouwwoning. Laat u verrassen & inspireren! 
Liever direct naar het beschikbare woingaanbod? Kijk hier.

Wilt u een (T)huis aan de Laantjes? Schrijf u dan nú in!
De inschrijftermijn loopt tot en met 8 januari 2018 12.00 uur a.s.
Als u zich als belangstellende registreert, dan ontvangt u het het digitale inschrijfformulier per e-mail. Via dit formulier kunt u zich schrijven voor de woning(en) van uw voorkeur.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zuiderlei | Thuis aan de Laantjes
Koopwoningen
28
Prijs
€ 289.900,- tot € 464.900,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Bosch.

Aanmelden