Gasthuiskwartier | 5 stadswoningen

Den Bosch
Actueel aanbod

€ 699.500,- tot € 739.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
146 - 161m2
Kaveloppervlak
101 - 119m2
Inhoud
590 - 619m3
Aantal slaapkamer(s)
5

Over dit project

In de historische binnenstad van ’s-Hertogenbosch, midden tussen de bestaande (Rijks)monumenten zullen in het Gasthuiskwartier vijf stadswoningen worden gebouwd.

De woningen zijn er in een breedte van 5,40 m en 6 m en naar ontwerpen van twee architectenbureaus. De stadswoningen hebben beneden een hoogte van ruim 3 meter. Dit is fors hoger dan standaard in nieuwbouw en geeft een heerlijk gevoel van ruimte.

De woningen zijn gasloos en worden voorzien van een individuele lucht-waterwarmtepompinstallatie. In alle kamers is vloerverwarming en ook per ruimte regelbaar. Naast verwarmen is er de mogelijkheid om enkele graden te koelen. Zo is de woning niet alleen duurzaam maar ook heel comfortabel.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Gasthuiskwartier | 5 stadswoningen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
5 (waarvan 5 beschikbaar)
Prijs
€ 699.500,- tot € 739.500,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Bosch.

Aanmelden