Geffen - De Oorsprong fase 4

Den Bosch
Actueel aanbod

€ 305.000,- tot € 305.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
133 - 133m2
Kaveloppervlak
180 - 180m2
Inhoud
575 - 575m3
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Nieuwbouwplan De Oorsprong is gelegen aan de Kloosterstraat, midden in het dorp Geffen. Een aantrekkelijke locatie met alle voorzieningen binnen handbereik. Het bedrijfspand van het modieuze kinderkledingmerk Carbone bv heeft hier plaats gemaakt voor de fasegewijze ontwikkeling van 46 nieuwbouwwoningen. Het plan is ruim opgezet met mooi vormgegeven en statige woningen. Daarnaast zijn de woningen in de basis al erg comfortabel, van alle gemakken voorzien en hebben een gunstig energieverbruik door de toegepaste zonnepanelen. In het openbaar gebied en op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen voorzien en in de kern van het plan wordt een mooie groene wadi aangelegd waardoor veel woningen een vrij uitzicht hebben.

In De Oorsprong zijn verschillende woningtypes gepland en is er voor ieder wat wils. Zo zijn er in de eerste twee fases reeds 8 rijwoningen, 7 royale vrijstaande woningen en 8 ruime twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd. De derde fase, bestaande uit 6 vrijstaande woningen, 2 twee-onder-één-kapwoningen en 4 rijwoningen is eveneens reeds uitverkocht en momenteel in aanbouw.

De vierde, en laatste fase welke nu in verkoop is bestaat uit 10 twee-onder-één-kapwoningen (type Batist) en 1 vrijstaande woning (type Velours). Wil jij ook wonen in deze prachtige nieuwe wijk midden in Geffen? Centraal gelegen en goed bereikbaar. Voor een nieuw begin, voor een mooie toekomst? Zorg dan dat je er op tijd bij bent.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Geffen - De Oorsprong fase 4
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
11 (waarvan 2 beschikbaar)
Prijs
€ 305.000,- tot € 305.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Bosch.

Aanmelden