energie vergelijken

Wonen in Terrazzo

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Den Bosch
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

TERRAZZO

Met trots presenteren wij u de eerste beelden van TERRAZZO.

Aan de zuidrand van het Paleiskwartier wordt begin 2020 begonnen met de bouw van TERRAZZO. De ruim 170 appartementen hebben schitterend uitzicht over de Gement, de Hofvijver of de groene binnentuin. In TERRAZZO vindt u voor ieder wat wils. Van compacte appartementen en studio’s tot zeer grote appartementen met dakterras.

De verkoop start in het najaar, dus u zult nog even geduld moeten hebben voordat de verkooptekeningen en prijzen bekend zijn. Zodra de maquette gereed is, zullen wij u informeren en kunt u alvast een kijkje komen nemen naar de locatie.

Bent u al wel geïnteresseerd in dit project? En wilt u op de hoogte gehouden worden over de laatste ontwikkelingen? Meldt u dan nu snel aan!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in Terrazzo
Koopwoningen
116
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Bosch.

Aanmelden