Fier op Zuid

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Den Bosch - Den Bosch
Toekomstig aanbod

vanaf € 525.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
156 - 180m2
Kaveloppervlak
160 - 502m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Fier op Zuid
Een stukje Den Bosch om trots op te zijn

Wonen in ’s-Hertogenbosch-Zuid is geweldig. De wijk is ruim opgezet, het centrum is vlakbij en het Zuiderpark, natuurgebied De Bossche Broek en recreatiegebied de Zuiderplas liggen om de hoek. In deze heerlijke wijk kun je straks een prachtig thuis vinden. Aan de Geert Grootestraat/Brugmanstraat wordt het oude zorgcomplex van Cello getransformeerd tot acht riante, modern vormgegeven, duurzame woningen. Dit wordt echt een plek om trots op te zijn: Fier op Zuid.

Wil je op de hoogte blijven? Meld je nu aan!
Verwachte start verkoop: medio juni 2019

De Locatie
Fier op Zuid aan de Geert Grootestraat en de Brugmanstraat ligt op een zeer gewilde locatie in ’s-Hertogenbosch-Zuid. Kenmerkend voor de wijk is het vele groen, het prettige leefklimaat en de goede bereikbaarheid. Zuid ligt op korte afstand van de karakteristieke Bossche binnenstad en je loopt zo het Zuiderpark of natuurgebied ‘Het Bossche Broek’ in. In Zuid vind je de rust en ruimte om eindeloos te genieten van de natuur, terwijl de gezellige dynamiek van de hoofdstad van Noord-Brabant altijd vlakbij is. In Fier op Zuid vind je gegarandeerd het beste van twee werelden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Fier op Zuid
Koopwoningen
8
Prijs vanaf
€ 525.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR), Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Bosch.

Aanmelden