Rosmalen - Hartje de Lanen

Den Bosch
Actueel aanbod

€ 380.000,- tot € 425.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
108 - 120m2
Kaveloppervlak
202 - 289m2
Inhoud
444 - 515m3
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

Hartje de Lanen wordt een mooie groene woonbuurt in de wijk de Groote Wielen, ten oosten van 's-Hertogenbosch. De bijzondere ligging tussen het groen en het water gold als inspiratiebron voor de inrichting voor het project wat letterlijk in het hart van het wijkdeel De Lanen ligt, tussen de straten Lommergroen en Pastelblauw. Behalve de prachtige natuurlijke omgeving heb je hier alle dagelijkse voorzieningen bij de hand, zoals de grote diversiteit aan winkels, het gezondheidscentrum, scholen en kinderdagverblijven.
In Hartje De Lanen worden 20 levensloopbestendige woningen ontwikkeld, modern en ruim van opzet. Kenmerkend is het gevarieerde straatbeeld met verschillende kleuren gevelsteen, houten gevelbekleding en moderne accenten in de dakkapellen. De woningen zijn gasloos, uiterst duurzaam en comfortabel. Er is keuze uit een ruime tweekapper of een royale vrijstaand geschakelde woning. Wonen, slapen, koken, eten en douchen is allemaal mogelijk op de begane grond. Dat is makkelijk voor nu en later. Heb je gasten of blijven de (klein)kinderen logeren? Dan is daar alle ruimte voor op de vrij indeelbare verdieping. Het uitgekiende ontwerp van de woningen heeft alles in zich voor een onbezorgde toekomst.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rosmalen - Hartje de Lanen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
20 (waarvan 20 beschikbaar)
Prijs
€ 380.000,- tot € 425.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Bosch.

Aanmelden