Empelse Dries

Den Bosch
Actueel aanbod

€ 395.000,- tot € 439.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
121 - 132m2
Kaveloppervlak
192 - 254m2
Inhoud
442 - 486m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

De veelzijdigheid is hét grote voordeel van het ideaal gelegen Empel. Een stadswijk die het beste biedt van twee werelden: het comfort en de leefbaarheid van een dorp enerzijds en de dynamiek van de stad anderzijds. In Empelse Dries woon je in alle rust, terwijl de levendigheid nooit ver weg is.

Empel is groen en weids. En dat zal zo blijven, doordat er weinig nieuwbouw plaatsvindt. De Empelse Dries is dan ook een unieke kans om een duurzame nieuwbouwwoning te kopen in een prachtig, natuurlijk gebied. Wonen met uitzicht op het Maximakanaal, in nabijheid van fiets en wandelroutes van de (Maas) uiterwaarden Empel.

Empelse Dries omvat 57 moderne en duurzame woningen aan de Hustenweg in Empel. Het aanbod bestaat uit een divers aanbod van 3-laagse L en XL rij- en hoekwoningen, 2-laagse XXL woningen en riante vrijstaand geschakelde woningen.

Schrijf je nu in op www.empelsedries.nl en blijf automatisch op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Empelse Dries
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
57 (waarvan 5 beschikbaar)
Prijs
€ 395.000,- tot € 439.000,-
Type woningen
Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Bosch.

Aanmelden