Gasthuiskwartier | tweede fase Blok C

Den Bosch
Actueel aanbod

€ 490.000,- tot € 1.600.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
86 - 191m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Met het Gasthuiskwartier krijgt 's-Hertogenbosch er een nieuw stuk binnenstad bij. De typische Bossche kromme straatjes. De fraai versierde gevels. De diversiteit van panden met hun uiteenlopende hoogtes, vormen en kleuren. U vindt het straks ook allemaal terug in het Gasthuiskwartier. Geen imitatie van de oude stad, maar een eigentijdse woonomgeving met de charme van vroeger.
De eerste fase is inmiddels gerealiseerd en de tweede fase is in voorbereiding. Deze tweede fase, blok C, bestaat uit 20 woningen en 20 appartementen.

Aan de Zuid-Willemsvaart komen statige herenhuizen en sfeervolle appartementen. Drielaagse stadswoningen en vierlaagse stadsvilla's liggen aan de nieuwe straatjes daarachter.

Start verkoop wordt verwacht mei 2020.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Gasthuiskwartier | tweede fase Blok C
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
20 (waarvan 4 beschikbaar)
Prijs
€ 490.000,- tot € 1.600.000,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Bosch.

Aanmelden