energie vergelijken

Parktuinen de Lanen 2b

Den Bosch - Rosmalen
Toekomstig aanbod

€ 310.000,- tot € 800.000,-

Over dit project

WONEN IN PARKTUINEN
In het nieuwbouwproject Parktuinen in Rosmalen woon je op een plek waar het altijd voelt als vakantie. Deze woonbuurt ligt in De Lanen, een aantrekkelijke wijk die wordt gekenmerkt door statige singels, groene lanen, intieme woonstraten en lommerrijke parken. Drie architecten werkten samen aan unieke woningontwerpen die toch duidelijk één familie vormen.

Verkoop nieuwe woningen start in de zomer!
Er wordt op dit moment gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe woningen in deze gewilde wijk. In de volgende fase komt wederom een gevarieerd aanbod van hoek- en tussenwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen en levensloopbestendige woningen in de stijl die kenmerkend is voor Parktuinen: mooie ontwerpen en rijke detailleringen.

Op de hoogte blijven?
Houd de projectwebsite in de gaten, schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte als jij jezelf wel ziet wonen in Parktuinen.

www.parktuinen.nu

Meer informatie

Kenmerken

Project
Parktuinen de Lanen 2b
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
54
Prijs
€ 310.000,- tot € 800.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Bosch.

Aanmelden