Parktuinen de Lanen fase 3a

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Den Bosch - Rosmalen
Toekomstig aanbod

€ 310.000,- tot € 675.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
105 - 190m2
Kaveloppervlak
110 - 398m2

Over dit project

WONEN IN PARKTUINEN
In het nieuwbouwproject Parktuinen in Rosmalen woon je op een plek waar het altijd voelt als vakantie. Deze woonbuurt ligt in De Lanen, een aantrekkelijke wijk die wordt gekenmerkt door statige singels, groene lanen, intieme woonstraten en lommerrijke parken. Drie architecten werkten samen aan unieke woningontwerpen die toch duidelijk één familie vormen.

Nieuwe fase binnenkort in verkoop!
Op 29 oktober start de online verkoop van 26 nieuwe woningen. In fase 3a komt wederom een gevarieerd aanbod van hoek- en tussenwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen in de stijl die kenmerkend is voor Parktuinen: mooie ontwerpen en rijke detailleringen. Bekijk de artist impressies, de dronevideo hieronder en maak nu alvast je interesse kenbaar en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

Op de hoogte blijven?
Maak je interesse kenbaar, volg ons op Facebook of bekijk het actuele aanbod op deze site of projectsite www.parktuinen.nu/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Parktuinen de Lanen fase 3a
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
26
Prijs
€ 310.000,- tot € 675.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Bosch.

Aanmelden