energie vergelijken

Woonwensonderzoek Rosmalen

Den Bosch
Toekomstig aanbod

Over dit project

Woonwensen onderzoek locatie Rodenborch college
Zoals u wellicht al weet wordt er op dit moment flink gebouwd aan een nieuw Rodenborch College nabij de Groote Wielen in Rosmalen. Dit betekent dat er nabij het centrum van Rosmalen op de oude locatie van het Rodenborch college aan de T.M. Kostenhorstlaan 4 in Rosmalen een plek beschikbaar komt voor ontwikkeling.

Wij, Het Waare Huis Nieuwbouwspecialisten gevestigd in Rosmalen, zijn erg benieuwd wat u op deze plek zou willen zien. Is dit woningbouw of toch liever een sportlocatie? Op eigen initiatief voeren wij een onderzoek uit naar de wensen en behoeften van omwonenden en andere betrokkenen voor de nieuwbouwplannen op deze locatie. Ziet u hier graag woningen? Dan zijn wij benieuwd wat voor soort woningen of heeft u wellicht een ander goed idee? Wij horen het graag!

De gegevens worden vertrouwelijk en anoniem verwerkt en de uitkomsten worden alleen gebruikt voor dit onderzoek. De resultaten uit dit onderzoek gaan wij voorleggen aan de gemeente ‘s-Hertogenbosch.

Het zou ons enorm helpen als u ongeveer 5 minuten tijd heeft om een paar vragen te beantwoorden voor ons onderzoek. Heeft u nog vragen of opmerkingen over het onderzoek, neem dan contact op met Het Waare Huis NVM Nieuwbouwspecialist te Rosmalen via 073-523 64 65 of nieuwbouw@hetwaarehuis.nl.
Voor meer informatie en het invullen van de vragenlijst ga naar de projectwebsite www.nieuwbouwrosmalen.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Woonwensonderzoek Rosmalen
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Bosch.

Aanmelden