Gasthuiskwartier | derde fase D en E

Den Bosch - 's-Hertogenbosch
Actueel aanbod

€ 789.000,- tot € 1.295.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
161 - 240m2
Kaveloppervlak
74 - 202m2
Inhoud
627 - 911m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 6

Over dit project

De eerste bewoners zijn hier helemaal op hun plek! Hier wonen combineert het beste van alle werelden: lekker centraal in de stad, in de buurt van water en groen en een omgeving met sfeervolle monumenten en een rijke architectuur. En in een prachtig nieuw comfortabel huis!

In vervolg op Blok C waarvan de bouw is gestart, zijn de woningen in blok D en E nu in verkoop. Net als in de eerdere fasen zijn de ontwerpen van vier gerenommeerde architectenbureaus. Stuk voor stuk van deze tijd met klassieke elementen en alle met een eigen karakter.

Centraal tegenover het Stergebouw ligt blok D met slechts 12 bijzondere woningen. Niet alleen gevarieerd in ontwerp, maar ook in breedte en aantal verdiepingen. Zelfs vrijstaand. Voor blok E is gekozen voor een mooie mix van hoge woningen aan de Tolbrugstraat en brede sfeervolle woningen aan de Lintermansstraat.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Gasthuiskwartier | derde fase D en E
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
10 van 25 beschikbaar
Prijs
€ 789.000,- tot € 1.295.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Bosch.

Aanmelden