Gasthuiskwartier | derde fase D en E

Den Bosch
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

De eerste bewoners in het Gasthuiskwartier zijn helemaal op hun plek! De bouw van blok C start in 2021 en nu zijn ook blok D en E in voorbereiding voor verkoop.

Deze derde fase zal bestaan uit 12 woningen in Blok D en 15 woningen in blok E. De stadswoningen en stadsvilla’s zijn niet alleen gevarieerd in ontwerp maar ook in breedte. En de hoogte varieert van twee woonlagen tot zelfs een vijfde woonlaag. Er komt zelfs een vrijstaande villa. Net als in de eerdere fasen zijn de ontwerpen van vier gerenommeerde architectenbureaus.

Gasthuiskwartier wordt een oase van rust midden in de drukte van de binnenstad. De straten zijn er verkeersluw en parkeren doen de bewoners onder de grond, in de parkeergarage die is aangelegd in de oude kelders van het ziekenhuis.
Alle woningen hebben hier een berging en één of twee parkeerplaats(en).

De verkoop start naar verwachting april 2021.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Gasthuiskwartier | derde fase D en E
Start verkoop
01-04-2021
Koopwoningen
23
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Bosch.

Aanmelden