energie vergelijken

Tuinenrijk, fase 1a

Den Bosch - 's-Hertogenbosch
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Tuinenrijk, zoooveel groen!
Groen kleurt je leven. Het geeft rust, energie en nodigt uit om het buitenleven op te zoeken. Dit alles komt samen in Tuinenrijk, een centraal gelegen woonwijk in de Groote Wielen in Rosmalen. De wijk wordt voorzien van binnentuinen die met speelse ommetjes worden verbonden. Je waant je in een parkachtige woonomgeving waar ontmoeting en ontspanning elkaars paden kruisen. In Tuinenrijk woon je tussen groen en water. Kinderen kunnen vrij spelen en de parkeerplaatsen zijn zoveel als mogelijk uit het zicht.

De woningtypen
Tussen het vele groen van Tuinenrijk is ruimte voor ca. 128 woningen met een eigentijdse uitstraling en veel detaillering. Het gaat om een mix van grote en kleine rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen, voorzien van eigen parkeergelegenheid of je kunt parkeren in een van het parkeerhoven. Dankzij de centrale ligging zijn voorzieningen, zoals winkels en een school, op loopafstand.

De planning
Meer informatie over de definitieve inrichting van het plan en de woningtypen zullen naar verwachting in het eerste kwartaal van 2022 beschikbaar zijn. Ook kunnen wij je dan nader informeren over de grootte van de woningen en een indicatie van de VON prijs.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Tuinenrijk? Schrijf je dan nu in. We informeren je zodra er meer informatie beschikbaar is.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tuinenrijk, fase 1a
Start verkoop
2022 (3e kwartaal)
Koopwoningen
64
Type woningen
Geschakeld, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Bosch.

Aanmelden