Verhuizen? Regel je energiecontract bij Pricewise

Centrum De Groote Wielen

Den Bosch - Den Bosch
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Welkom in het nieuwe centrum van de wijk De Groote Wielen! Hier, in het kloppend hart van de wijk kun je straks wonen, je boodschappen doen, een rondje wandelen langs de kade en genieten van een hapje en drankje op het terras aan het water. Ook voor een bezoek aan je huisarts kun je er terecht in het nieuwe gezondheidscentrum.

Het plan biedt met zijn diversiteit aan functies alles wat een centrum nodig heeft. Wonen, welzijn, winkelen, onderwijs en recreatie: alles dichtbij !

Zie jij jezelf hier al wonen, zo dicht bij alle voorzieningen met rondom groen en water? Je treft hier straks - verdeeld over drie verschillende gebouwen - koopappartementen en huurappartementen. Ook komen er 10 eengezinswoningen met een wel zeer royaal terras, om heerlijk te genieten van het buitenleven.
Deze woningen bevinden zich in het plandeel Achter de Vesting. Lees snel verder, want de verkoop van de woningen is al gestart op 2 mei a.s.
Op 15 juni starten we met de voorinschrijving van de koopappartementen Bastion en Ravelijn. Ga naar de website en schrijf je in!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Centrum De Groote Wielen
Koopwoningen
53
Type woningen
Appartement, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Bosch.

Aanmelden