Tuinenrijk - fase 1a

Den Bosch - 's-Hertogenbosch
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
107 - 168m2
Kaveloppervlak
135 - 318m2

Over dit project

Tuinenrijk, zoooveel groen!
Groen kleurt je leven. Het geeft rust, energie en nodigt uit om het buitenleven op te zoeken. Dit alles komt samen in Tuinenrijk, een centraal gelegen woonwijk in de Groote Wielen in Rosmalen. De wijk wordt voorzien van binnentuinen die met speelse ommetjes worden verbonden. Je waant je in een parkachtige woonomgeving waar ontmoeting en ontspanning elkaars paden kruisen. In Tuinenrijk woon je tussen groen en water. Kinderen kunnen vrij spelen en de parkeerplaatsen zijn zoveel als mogelijk uit het zicht.

De woningtypen
Tussen het vele groen van Tuinenrijk is ruimte voor ca. 128 woningen met een eigentijdse uitstraling en veel detaillering. Het gaat om een mix van grote en kleine rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen, voorzien van eigen parkeergelegenheid of je kunt parkeren in een van het parkeerhoven. Dankzij de centrale ligging zijn voorzieningen, zoals winkels en een school, op loopafstand.

Tuinenrijk fase 1a
In het eerste deelplan van Tuinenrijk worden 42 eengezinswoningen gebouwd rondom een grote binnentuin. Zo geniet je niet alleen van je eigen achtertuin maar is de binnentuin een verlengde van je privé buitenruimte waar kinderen lekker kunnen spelen in een beschutte omgeving.

We zijn nu gestart met de presale van de 1e fase van Tuinenrijk te weten 42 eengezinswoningen! Start verkoop staat gepland voor medio 2023. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Tuinenrijk? Schrijf je dan nu in. We informeren je zodra er meer informatie beschikbaar is.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tuinenrijk - fase 1a
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
42
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Bosch.

Aanmelden