Tuinenrijk - veld 2

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Den Bosch - 's-Hertogenbosch
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
107 - 158m2
Kaveloppervlak
124 - 309m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Tuinenrijk, zoooveel groen!
Groen kleurt je leven. Het geeft rust, energie en nodigt uit om het buitenleven op te zoeken. Dit alles komt samen in Tuinenrijk, een centraal gelegen woonwijk in de Groote Wielen in Rosmalen. De wijk wordt voorzien van binnentuinen die met speelse ommetjes worden verbonden. Je waant je in een parkachtige woonomgeving waar ontmoeting en ontspanning elkaars paden kruisen. In Tuinenrijk woon je tussen groen en water. Kinderen kunnen vrij spelen en de parkeerplaatsen zijn zoveel als mogelijk uit het zicht.

De woningtypen
Tussen het vele groen van Tuinenrijk is ruimte voor ca. 130 woningen met een eigentijdse uitstraling en veel detaillering. Het gaat om een mix van grote en kleine rijwoningen en tweekappers, voorzien van eigen parkeergelegenheid of je kunt parkeren in een van de parkeerhoven. Dankzij de centrale ligging zijn voorzieningen, zoals winkels en een school, op loopafstand.

Tuinenrijk Veld 2
In het eerste deelplan van Tuinenrijk worden 43 eengezinswoningen gebouwd rondom een grote binnentuin. Zo geniet je niet alleen van je eigen achtertuin maar is de binnentuin een verlengde van je privé buitenruimte waar kinderen lekker kunnen spelen in een beschutte omgeving.

De bouw is inmiddels gestart en de verwachting is dat deze woningen eind 2024 opgeleverd zullen worden. Er is op dit moment nog 1 woning te koop in veld 2. Ook nog in 2024 een nieuwbouwwoning in Tuinenrijk betrekken? Neem dan snel contact op met een van de betrokken makelaarskantoren.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tuinenrijk - veld 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
1 van 43 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Bosch.

Aanmelden