Tuinenrijk - veld 4

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Den Bosch - Rosmalen
Actueel aanbod

€ 427.400,- tot € 624.900,-

Kenmerken

Woonoppervlak
107 - 142m2
Kaveloppervlak
113 - 296m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Tuinenrijk, zoooveel groen!
Groen kleurt je leven. Het geeft rust, energie en nodigt uit om het buitenleven op te zoeken. Dit alles komt samen in Tuinenrijk, een centraal gelegen woonwijk in de Groote Wielen in Rosmalen. De wijk wordt voorzien van binnentuinen die met speelse ommetjes worden verbonden. Je waant je in een parkachtige woonomgeving waar ontmoeting en ontspanning elkaars paden kruisen. In Tuinenrijk woon je tussen groen en water. Kinderen kunnen vrij spelen en de parkeerplaatsen zijn zoveel als mogelijk uit het zicht.

De woningtypen
Tussen het vele groen van Tuinenrijk is ruimte voor ca. 130 woningen met een eigentijdse uitstraling en veel detaillering. Het gaat om een mix van grote en kleine rijwoningen en tweekappers, voorzien van eigen parkeergelegenheid of je kunt parkeren in een van de parkeerhoven. Dankzij de centrale ligging zijn voorzieningen, zoals winkels en een school, op loopafstand.

Tuinenrijk veld 4
Na de succesvolle verkoop van veld 2 en veld 3a geven we vervolg aan Tuinenrijk middels veld 4. In dit deelplan worden 28 eengezinswoningen gebouwd. Hier woon je straks direct aan de mooie groenzone gelegen tussen Tuinenrijk en de woonbuurt de Lanen in een royale twee-onder-een-kapwoning. Of een mooie rij- of hoekwoning in verschillende maten. Ongeacht voor welke woning je kiest, je kunt altijd optimaal genieten van de binnentuin die zo kenmerkend is voor Tuinenrijk. Alle woningen in Tuinenrijk worden namelijk gebouwd rondom een grote binnentuin. Zo geniet je niet alleen van je eigen achtertuin maar is de binnentuin een verlengde van je privé buitenruimte waar kinderen lekker kunnen spelen in een beschutte omgeving.

We starten binnenkort met de verkoop van de woningen in veld 4 in Tuinenrijk! Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Tuinenrijk? Schrijf je dan nu in.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tuinenrijk - veld 4
Start verkoop
2024 (2e kwartaal)
Woningen
28 van 28 beschikbaar
Prijs
€ 427.400,- tot € 624.900,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Bodem Warmtepomp
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Bosch.

Aanmelden