Carolus Den Bosch woningen

Den Bosch - Den Bosch Actueel aanbod

€ 349.000,- tot € 850.000,-

Over dit project

Carolus woningen

Op het voormalige ziekenhuisterrein Carolus verrijst binnenkort de prachtige nieuwe woonbuurt Carolus. Chique appartementgebouwen een stijlvolle architectuur en klassieke, ruime grondgebonden woningen.

Carolus is een woonbuurt met een geheel eigen identiteit die wordt versterkt door de stijlvolle architectuur. Klassieke grondgebonden woningen met veel bouwkundige details die refereren aan vroegere tijden. Statige appartementengebouwen met rondingen aan de koppen, grote balkons en witgekeimde gevels.

Carolus kent een samenhangend straatbeeld met veel groenzones. Samenhangend, maar niet vlak en eentonig. Volwassen statige bomen op het glooiende terrein worden aangevuld met duurzame beuken- en eikenbomen. Waterpartijen lopen speels door de wijk. Groene oevers, wandelpaden, houten vlonders en bruggen dragen bij aan de intieme uitstraling en nodigen uit tot ontspanning.

De woningen zijn zonder uitzondering eigentijds maar ook tijdloos. Aandacht voor detail, het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en de ruimte die de woningen bieden, maken ze tot familiehuizen voor generaties lang. Exclusief wonen krijgt met de bouw van Carolus een nieuwe betekenis.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Carolus Den Bosch woningen
Koopwoningen
72
Prijs
€ 349.000,- tot € 850.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Garage
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Fitness, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Bosch.

Aanmelden