GZG-terrein

Den Bosch - 's-Hertogenbosch
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Je leeft in de stad en het liefst wil je er ook wonen. Dichtbij alles wat je leuk vindt en je inspireert. Waar je vrienden, bekenden en gelijkgestemden ontmoet en 's avonds lopend naar huis kunt. Midden in de levendige binnenstad van 's-Hertogenbosch maar tegelijkertijd ook met de rust van een eigen tuin of gemeenschappelijk binnengebied. Het sfeervolle GZGterrein, met straks een diversiteit aan functies, wordt de komende jaren omgevormd van ziekenhuisterrein naar een gebied met stedelijke allure waar wonen een genot is.

Op het GZGterrein kun je wonen in stadswoningen, appartementen en monumenten. Huren of kopen, van klein tot groot en van eengezinswoning tot luxe appartement. Je vindt er je eigen plek in de afzonderlijke woonstraten, in de monumentale gebouwen of in het winkelgebied. De bereikbaarheid voor auto en bus is optimaal en in de nieuw te bouwen parkeergarage kan iedereen zijn auto kwijt. De openbare ruimte, met mooie pleintjes en doorgangen, wordt ingericht met veel groen en verblijfsplekken. Op deze wijze wil iedereen wel in de binnenstad van 's-Hertogenbosch wonen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
GZG-terrein
Koopwoningen
1 (waarvan 300 beschikbaar)
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Bosch.

Aanmelden