Willemspoort

Den Bosch - 's-Hertogenbosch
Toekomstig aanbod

€ 150.000,- tot € 600.000,-
€ 525,- tot € 1.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
65 - 200m2
Kaveloppervlak
100 - 350m2
Inhoud
200 - 600m3
Aantal kamers
1 - 4

Over dit project

Willemspoort

In Willemspoort gebeurt het. Een dynamisch en levendig gebied voor bewoners, ondernemers en werknemers in Food & Health, ruim 20.000 studenten en de meer dan twee miljoen mensen die jaarlijks het Jeroen Bosch Ziekenhuis bezoeken. Willemspoort is dé plek voor ontmoeting en inspiratie.

Diverse functies
Willemspoort is ontworpen om de potenties van dit gebied optimaal te benutten. De hoogwaardige, stedelijke architectuur sluit aan bij het Paleiskwartier, het Jeroen Bosch Ziekenhuis en de Onderwijsboulevard. De ruimtelijke indeling van Willemspoort maakt een ‘slimme mix’ van stedelijke functies mogelijk: wonen, werken, leren, winkels, horeca en zorg. De functies lopen op een logische manier in elkaar over.

Stadsgevoel
Willemspoort bestaat uit drie torens, bebouwing aan de buitenrand en een binnengebied. Aan en boven de Randweg staan kantoorpanden met een eigen uitstraling. Het middengebied heeft een autoluwe hoofdstraat met aan weerszijden winkels en horeca. Daarboven bevinden zich woningen. Aan het voorplein van het ziekenhuis vind je winkels, horeca en daarboven kantoren. Willemspoort oogt en voelt ‘stads’ aan met veel ruimte voor variatie en eigen identiteit.

De binnenstad van Willemspoort
Het middengebied is het levendige hart van Willemspoort: een stedelijke, groen buurt met een binnenplein, hofjes, straten, en veel diversiteit in bebouwing. Dit gebied is autoluw: fietser en voetgangers hebben voorrang. Er zijn kleinschalige parkeervoorzieningen voor bewoners en er mag gehaald en gebracht worden. Dit is ‘de binnenstad’ van Willemspoort: kleinschalig, gezellig, levendig. Ruime woningen met tuin en prachtig uitzicht over De Gement vind je langs de rand van het middengebied.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Willemspoort
Koopwoningen
465
Huurwoningen
245
Prijs
€ 150.000,- tot € 600.000,-
Huurprijs
€ 525,- tot € 1.000,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Bosch.

Aanmelden