ZuiderLei | Thuis aan de Singel

Den Bosch
Actueel aanbod

€ 274.950,- tot € 375.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
117 - 156m2
Kaveloppervlak
126 - 260m2
Inhoud
434 - 611m3
Aantal kamers
4 - 5

Over dit project

Je wordt wakker, slaat de gordijnen open en met het geluid van het kabbelende water op de achtergrond, kijk je uit over de prachtige oevers van ‘De Lanen’. In een mooie, rijke, groene omgeving, waar je altijd optimaal geniet van pure rust, voel je je gelijk thuis aan de Waterkant, de Laantjes of de Singel.

Diversiteit in woningenZuiderlei is onderdeel van de nieuwste wijk De Lanen in de Groote Wielen. ZuiderLei staat garant voor een grote diversiteit aan eigentijdse architectuur en een speelse indeling van de nieuwbouw woningen. Deze variaties vertalen zich in de stijlen van de koopwoningen en de verschillende doelgroepen. Een warme, toegankelijke en groene wijk met een dorpse uitstraling, zorgen samen voor dat fijne gevoel van jouw eigen plekje, een eigen thuis.

De eerste fase bestaat uit de 27 koopwoningen aan de Singel. De huizen zijn verdeeld over rijtjes van maximaal 8 woningen. Allen met een mooi uitzicht over de Singel en een diepe achtertuin gelegen op het zuiden.

Meer informatie?
De digitale brochure staat voor u klaar. Laat u inspireren!
Liever direct naar het beschikbare woingaanbod? Kijk hier.
Heeft u interesse? Neem dan direct contact op met een van de makelaars of laat uw gegevens achter via het belangstellingsformulier.

Meer informatie

Kenmerken

Project
ZuiderLei | Thuis aan de Singel
Koopwoningen
125
Prijs
€ 274.950,- tot € 375.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Bosch.

Aanmelden