Terug naar Project

Velours - vrijstaand

Prachtig gelegen, op een markante plek aan de karakteristieke Kloosterstraat verrijst nog één woning van type Velours. Deze vrijstaande woning ligt op een mooi breed kavel met een perceel oppervlakte van circa 308 m2. Type Velours is ontworpen in een luxe jaren dertig-stijl, met overstekken en standaard twee grote erkers in de voor- en zijgevel. De woning heeft een oprit voor twee auto's, een ruimte garage en een achterom.

De begane grond van dit woningtype is zeer licht en ruimtelijk door de twee erkers, voorzien van grote raampartijen. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de woonkamer en aan de achterzijde een ruime leefkeuken met openslaande deuren richting de tuin. Ook een keuken aan de voorzijde en een woonkamer aan de achterzijde behoort tot de mogelijkheden. Op de eerste verdieping zijn 3 grote slaapkamers gesitueerd, een separaat toilet en een ruime badkamer compleet afgewerkt met ligbad, inloopdouche en een wastafel. De zolderruimte op de tweede verdieping is volledig naar eigen inzicht in te delen. Er kunnen bijvoorbeeld nog extra kamers gerealiseerd worden en er is plaats voor de wasmachine en droger.
De inhoud van deze woning bedraagt circa 570 m3 exclusief de garage van circa 70 m3. De achtertuin is op het noordwesten georiënteerd.
Woningtype Velours is verder uit te breiden met tal van opties waaronder:

*Uitbouw begane grond 1,2 meter, 1,8 meter, 2,4 meter
*Leefkeuken aan de voorzijde en woonkamer aan de achterzijde
*Openslaande deuren in de zijgevel
*Schuifpui in de achtergevel i.p.v. standaard openslaande tuindeuren.
*Garage isoleren, voorzien van een andere pui en creëren doorgang vanuit de woning zodat er extra leefruimte ontstaat (ideaal voor een praktijk/kantoorruimte aan huis, het vergroten van de keuken of een speelkamer voor de kinderen)
*Vergroten van de badkamer
*Creëren van een inloopkast op de hoofdslaapkamer
*Realiseren van extra (slaap)kamers op zolder
*Dakkapellen

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 410.000,-
Kavel 309 m2
Woonoppervlakte 150 m2
Inhoud 640 m3
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
28 € 410.000,- 309 m2 150 m2 4 640 m3 Te Koop