Terug naar Project

Zeearend | Type D | Twee-onder-een-kap

De 22 twee-onder-een-kapwoningen zijn er in vier varianten. De indeling van de twee-onder-een-kapwoningen is nagenoeg gelijk, de gevels verschillen in detail van elkaar. Ook de kaprichtingen van de twee-onder-een-kapwoningen verschillen ten opzichte van elkaar.

Zeearend | Twee-onder-een-kapwoning | Type D/D1

Er zijn zes woningen van het type Zeearend met bouwnummers 8, 9, 18, 19, 24 en 25. De kaprichting van bouwnummer 8 en 24 verschilt ten opzichte van de naastgelegen woningen 9, 18 en 25 type D1(langskap). De woningen met bouwnummer 8, 19 en 24 hebben naast een andere uitstraling meer ruimte op de 2e verdieping. Vanaf de veranda heeft u bij alle woningen een prachtig zicht. Beleef het straks zelf en geniet van elke dag een beetje van dat vakantiegevoel.

Loop via de ruime entreehal de leefkeuken in en ontdek dat dit huis echt groot is! Een mooie bonus is de standaard zij-uitbouw dit maakt het direct tot een bijzondere woning! Aan de voorzijde zit standaard de woonkeuken met grote raampartijen, voorzien van een schuifpui. De achtergevel is maar liefst bijna 9 meter breed. Heeft u de keuken liever aan de voorzijde, waardoor u vanuit de woonkamer van het fraaie uitzicht geniet? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Ook op de verdiepingen is dit huis riant. Zo geniet u op de 1e verdieping van 3 ruime slaapkamers. Eén is er zelfs woningbreed en de badkamer is groot genoeg voor een ligbad en inloopdouche. Fijn ook dat u hier daglicht heeft. De 2e verdieping is een grote, open ruimte die zich perfect leent om nog extra kamers te maken. De dwarskap brengt nog extra ruimte, sfeer en licht op de 2e verdieping.

Woningtype Zeearend heeft 2 parkeerplaatsen onder een fraaie pergola op eigen terrein en een (houten) garage. De parkeerplaatsen en de garage zijn achterin de tuin gesitueerd.


bouwnummers Zeearend 8, 9, 18, 19, 24 en 25
afwisseling in lichte en donkere kleurstelling
woonoppervlakte circa 200 m² groot
voorzien van een fijne veranda
3 ruime slaapkamers op de 1e verdieping
badkamer met daglicht, douche & ligbad apart toilet op de verdieping
vrij indeelbare tweede verdieping met afgesloten technische ruimte
overal vloerverwarming in huis
gasloze woning, klaar voor de toekomst met een eigen warmtepomp, zonnepanelen en energiezuinig ventilatiesysteem
2 parkeerplaatsen op eigen terrein naast de (houten) garage
diverse opties, zoals een uitbouw aan de achterzijde, 2 extra kamers en een 2e badkamer mogelijk

Van dit type woning zijn alleen bouwnummer 8 en 18 nog beschikbaar. Deze woningen worden uitgevoerd met het volgende meerwerk:

Het meerwerk van bouwnummer 8 bestaat onder andere uit een aanbouw van 2.40 meter van de woonkamer en de zijaanbouw, een houten pui met openslaande tuindeuren, aanleg buitenkraan, afgedopte aansluiting (warm- en koudwater + afvoer) op de zolder en een sanitair- en tegelupgrade.
De totale meerwerksom bedraagt €51.585,--.

Het meerwerk van bouwnummer 18 bestaat onder andere uit een houten pui met openslaande tuindeuren, een dakvenster, aanleg buitenkraan en een sanitair- en tegelupgrade.
De totale meerwerksom bedraagt €10.385,--.

Alle specificaties omtrent het meerwerk kunt u opvragen bij de makelaar.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
8 - 337 m2 206 m2 2 786 m3 Verkocht
9 - 323 m2 201 m2 2 758 m3 Verkocht
24 - 370 m2 206 m2 2 786 m3 Verkocht
25 - 399 m2 201 m2 2 758 m3 Verkocht