Terug naar Project

Zwaan | Type E | Vrijstaande villa

Verdeeld over de oever komen er 22 twee-onder-een-kapwoningen en 5 vrijstaande woningen. De woningen liggen allemaal aan de groene buitenrand van het project Zuiderlei aan de Groote Wielen plas. Er zijn er volop verschillen in details, kleur en kaprichting en juist deze variatie geeft Zuiderlei haar charme.

Zwaan | Vrijstaande Villa

Op de kavels van bouwnummer 5, 14, 15, 20 en 21 komen schitterende vrijstaande villa’s met garage en een woonoppervlakte van maar liefst 208 m². De indeling van de villa’s is gelijk. Voor welk huis van type Zwaan u ook kiest, altijd geniet u van een riante kavel áán het water. Het is dan ook niet de vraag of u een lekkere plek heeft om buiten te zitten. De vraag is, waar geniet u van zon, water en dat fijne, vrije gevoel.

Wat uw wens ook is u kunt altijd genieten van een grote woonkeuken en een zeer royale living. Deze woning is op meerdere manieren in te delen. De grote raampartijen in de voor- zij- en achtergevel zorgen voor een heerlijke lichte woning. Door de lichte kleurstelling en opvallende kap zijn ze bovendien een lust voor het oog.

Op de verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 woningbreed en een ruime ‘bergkast’. Het toilet is apart van de compleet uitgeruste badkamer met daglicht. De verrassing gaat op zolder schuil. Hier creëert u met gemak nog extra (slaap)kamers. Alle ruimte voor een groot gezin. Is dit uw droomhuis?

De vrijstaande woningen van het type Zwaan hebben een heerlijke veranda aan de voorzijde van de woning. Daarnaast zijn de woningen voorzien van een diepe achtertuin. Achterin de tuin is de garage gesitueerd. Ook parkeren kan aan de achterzijde van de woningen, er zijn 2 parkeerplaatsen onder een mooie pergola! Zo parkeert u de auto altijd dicht bij uw woning. Aan de voorzijde kijkt u direct over het groen naar de waterkant.

bouwnummers 5, 14, 15, 20, 21
lichte vrijstaande woning met 208 m² woonoppervlakteriante
wonen aan het water met een zonnige tuinveranda aan de voorzijde van de woning
3 ruime slaapkamers en bergruimte op de 1e verdieping
badkamer met daglicht, douche & ligbad apart toilet op de verdieping
mogelijkheid voor nog extra kamer(s) op de tweede verdieping en een afgesloten technische ruimte
overal vloerverwarming in huis
gasloze woning, klaar voor de toekomst met een eigen warmtepomp, zonnepanelen en energiezuinig ventilatiesysteem
2 parkeerplaatsen op eigen terrein naast de (houten) garage
diverse opties, zoals een uitbouw aan de achterzijde en een 2e badkamer mogelijk

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
5 - 410 m2 208 m2 2 797 m3 Verkocht
14 - 401 m2 208 m2 2 791 m3 Verkocht
15 - 425 m2 208 m2 2 797 m3 Verkocht
20 - 404 m2 208 m2 2 797 m3 Verkocht
21 - 410 m2 208 m2 2 797 m3 Verkocht