Terug naar Project

Waterhoen | Type C | Twee-onder-een-kap

De 22 twee-onder-een-kapwoningen zijn er in vier varianten. De indeling van de twee-onder-een-kapwoningen is nagenoeg gelijk, de gevels verschillen in detail van elkaar. Ook de kaprichtingen van de twee-onder-een-kapwoningen verschillen ten opzichte van elkaar.

Waterhoen | Twee-onder-een-kapwoning | Type C

De woningen van het type Waterhoen met bouwnummer 3, 4, 12, 13, hebben een tuitgevel aan de voorzijde. Behalve de andere uitstraling biedt dit huis meer ruimte, met name op de 2e verdieping. Vanaf de veranda heeft u een prachtig zicht. Beleef het straks zelf en geniet van elke dag een beetje van dat vakantiegevoel.

Loop via de ruime entreehal de leefkeuken in en ontdek dat dit huis echt groot is! Een mooie bonus is de standaard zij-uitbouw dit maakt het direct tot een bijzondere woning! Aan de voorzijde zit standaard de woonkeuken met grote raampartijen, voorzien van een schuifpui. De achtergevel is maar liefst bijna 9 meter breed. Heeft u de keuken liever aan de voorzijde, waardoor u vanuit de woonkamer van het fraaie uitzicht geniet? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Ook op de verdiepingen is dit huis riant. Zo geniet u op de 1e verdieping van 3 ruime slaapkamers. Eén is er zelfs woningbreed en de badkamer is groot genoeg voor een ligbad en inloopdouche. Fijn ook dat u hier daglicht heeft. De 2e verdieping is een grote, open ruimte die zich perfect leent om nog extra kamers te maken. De tuitgevel geeft ook aan de binnenzijde veel sfeer en licht.

Woningtype Waterhoen heeft 2 parkeerplaatsen onder een fraaie pergola op eigen terrein en een (houten) garage. De parkeerplaatsen en de garage zijn achterin de tuin gesitueerd.

Is dit uw droomhuis, weet dan dat er nog veel mogelijk is in de optionele sfeer. Van uitbouwen tot een andere indeling, het is allemaal mogelijk. Laat u inspireren en maak van dit fijne huis een heerlijk thuis aan het water.

bouwnummers Waterhoen 3, 4, 12, 13
afwisseling in lichte en donkere kleurstelling
woonoppervlakte circa 200 m² groot
voorzien van een fijne veranda
3 ruime slaapkamers op de 1e verdieping
badkamer met daglicht, douche & ligbad apart toilet op de verdieping
vrij indeelbare tweede verdieping met afgesloten technische ruimte
overal vloerverwarming in huis
gasloze woning, klaar voor de toekomst met een eigen warmtepomp, zonnepanelen en energiezuinig ventilatiesysteem
2 parkeerplaatsen op eigen terrein naast de (houten) garage
diverse opties, zoals een uitbouw aan de achterzijde, extra kamer(s) en een 2e badkamer mogelijk
Comfortabel en energiezuinig

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
3 - 332 m2 201 m2 2 776 m3 Verkocht
4 - 349 m2 201 m2 2 776 m3 Verkocht
12 - 324 m2 201 m2 2 776 m3 Verkocht
13 - 325 m2 201 m2 2 776 m3 Verkocht