Parklanen fase 2

Den Bosch - Rosmalen
Archief

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

In Parklanen is een diversiteit aan prachtige nieuwbouwwoningen tot bloei gekomen! Inmiddels zijn de woningen voor fase 1 van Parklanen opgeleverd in de meest noordwestelijke woonbuurt van De Groote Wielen. De wijk is gunstig gelegen tussen de Maas en de Groote Wielenplas, met het bruisende 's-Hertogenbosch om de hoek. Inmiddels is fase 2 van Parklanen van start gegaan, waarmee 57 prachtige nieuwbouwwoningen zullen worden gerealiseerd.

Naar verwachting start begin mei de verkoop voor fase 2 van Parklanen. Wil je meer weten over dit project, waar misschien ook wel jouw toekomstige droomhuis komt te staan? Bekijk dan snel de projectwebsite en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Parklanen fase 2
Koopwoningen
66
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Bosch.

Aanmelden