Paleiskwartier

Den Bosch - 's-Hertogenbosch
Actueel aanbod

€ 99.900,- tot € 750.000,-
€ 600,- p.m. tot € 1.500,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
30 - 250m2
Inhoud
90 - 750m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

Het Paleiskwartier

De ligging is uniek, het Paleiskwartier grenst aan het historische centrum van '’s-Hertogenbosch, dichtbij de natuur en op loopafstand van het Centraal station. Kortom een zeldzame combinatie van het comfort van nieuwbouw en de sfeer van een historische binnenstad om de hoek.
De westzijde van het Centraal station in ‘'s-Hertogenbosch is de afgelopen jaren veranderd in een levendig, nieuw stadscentrum.

Typerend voor de wijk is het comfort, de privacy, het rustgevende groen en de centrale waterpartij. De vijver wordt het bruisende hart. Daar komen allerlei publieks-voorzieningen zoals winkeltjes, terrasjes en sportvoorzieningen. Onder het waterbassin is een openbare parkeergarage voor circa 1.070 auto’s. Uitstekende bereikbaarheid, één van de voordelen van het Paleiskwartier is de goede bereikbaarheid. De wijk ligt direct aan het Centraal Station: het hart van het openbaar vervoer. Bovendien bevinden zich op enkele autominuten de doorgaande randwegen van ’s-Hertogenbosch.

Wonen heeft in het Paleiskwartier een andere betekenis gekregen. De combinatie van schoonheid, ruimte en luxe maakt wonen tot een bewust beleefde ervaring. De architectuur is opvallend en divers. De verwachting die door de bijzondere buitenkant wordt gewekt, wordt binnen waargemaakt.

In het Paleiskwartier ben je om te wonen, werken, studeren, winkelen en ontspannen. Er is altijd wat te doen. Bovendien bevindt de gezellige historische binnenstad van ’s-Hertogenbosch zich praktisch om de hoek. Naar de film, een terrasje pakken, winkelen, het café induiken of lekker uit eten gaan: de binnenstad is altijd dichtbij!

De Paleisbrug (fiets- en voetgangersbrug) is een enorme boost voor de Bossche binnenstad en het Paleiskwartier. Op basis van ontwerp, adembenemend uitzicht ('s-avonds is de brug sprookjesachtig verlicht) maar vooral dankzij de functie als verbindingsader tussen het oude en het nieuwe stadscentrum. Het ontwerp van Benthem Crouwel architecten en landschapsarchitect Piet Oudolf is geopend in mei 2015.

Paleisbrug is 255 meter lang en 10,5 meter breed en brengt de wandelaar en fietser naar iets meer dan zeven meter hoogte tussen het Essent-gebouw en Paleiskwartier. De brug heeft volop borders voor fauna en er is een speciaal irrigatiesysteem voor de planten en bomen aangebracht. Voor de veiligheid krijgt de brug ook vloerverwarming. Beneden de 4 graden Celsius slaat de verwarming aan om gladheid te voorkomen. Strooien is daarmee overbodig, goed nieuws voor het milieu! Bovendien heeft de brug een eigen koude- en warmte opslag (WKO). Zomers wordt de warmte die het staal door de zon krijgt, opgeslagen, om deze vervolgens in de winter weer af te staan. Hiermee sluit de brug goed aan bij de duurzame opzet van het Paleiskwartier.

Interesse in koop of huur appartementen? Schrijf u vrijblijvend bij ons in en wij houden u op de hoogte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Paleiskwartier
Koopwoningen
2000 (waarvan 2000 beschikbaar)
Huurwoningen
350 (waarvan 350 beschikbaar)
Prijs
€ 99.900,- tot € 750.000,-
Huurprijs (p.m.)
€ 600,- tot € 1.500,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats
Tuin
Tuin Rondom
Bijgebouwen
Berging (steen), Bijkeuken
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Verwarming
Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
10 tot 15 m2, 5 tot 10 m2, Balkon, Frans balkon, groter dan 15 m2, Kleiner dan 5 m2
Overige
Airconditioning, Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Bosch.

Aanmelden