Paleiskwartier

Den Bosch - 's-Hertogenbosch
Actueel aanbod

€ 200.000,- tot € 1.300.000,-
€ 850,- p.m. tot € 1.500,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
30 - 250m2
Inhoud
90 - 750m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

Het Paleiskwartier.

De ligging is uniek, het Paleiskwartier grenst aan het historische centrum van 's-Hertogenbosch, dichtbij de natuur en op loopafstand van het Centraal station. Kortom een zeldzame combinatie van het comfort van nieuwbouw en de sfeer van een historische binnenstad om de hoek.
De westzijde van het Centraal station in 's-Hertogenbosch is de afgelopen jaren veranderd in een levendig, nieuw stadscentrum.

Onder het waterbassin is een openbare parkeergarage voor circa 1.070 auto’s. Uitstekende bereikbaarheid, één van de voordelen van het Paleiskwartier is de goede bereikbaarheid. De wijk ligt direct aan het Centraal Station: het hart van het openbaar vervoer. Bovendien bevinden zich op enkele autominuten de doorgaande randwegen van ’s-Hertogenbosch.

Wonen heeft in het Paleiskwartier een andere betekenis gekregen. De combinatie van schoonheid, ruimte en luxe maakt wonen tot een bewust beleefde ervaring. De architectuur is opvallend en divers. De verwachting die door de bijzondere buitenkant wordt gewekt, wordt binnen waargemaakt.

’s-Hertogenbosch heeft een bruisend centrum met tal van leuke kroegjes en smaakvolle restaurantjes. Maar ook in het Paleiskwartier proeft u de bourgondische, Bossche cultuur! Met de Hofvijver als het culinaire hart van het Paleiskwartier vindt u hier kwalitatief hoogstaande eetcafés en restaurantjes. Met een gevarieerd aanbod en veel heerlijke terrasjes waar het goed toeven is. Voor een compleet avondje uit kunt u naar de nabijgelegen nieuwe bioscoop. Kookt u liever zelf? In de supermarkt om de hoek vindt u alles wat u daarvoor nodig heeft!
In het Paleiskwartier kunt u genieten van uw eigen binnentuin, flaneren langs de waterpartij en rondom de Hofvijver. Ontspannen in het groen kan ook. Het Westerpark, De Gement en Het Bossche Broek zijn vlakbij.

De Paleisbrug (fiets- en voetgangersbrug) is een enorme boost voor de Bossche binnenstad en het Paleiskwartier. Op basis van ontwerp, adembenemend uitzicht ('s-avonds is de brug sprookjesachtig verlicht) maar vooral dankzij de functie als verbindingsader tussen het oude en het nieuwe stadscentrum. Het ontwerp van Benthem Crouwel architecten en landschapsarchitect Piet Oudolf is geopend in mei 2015.

Interesse in koop of huur appartementen? Schrijf u vrijblijvend bij ons in en wij houden u op de hoogte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Paleiskwartier
Prijs
€ 200.000,- tot € 1.300.000,-
Huurprijs (p.m.)
€ 850,- tot € 1.500,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats
Tuin
Tuin Rondom
Bijgebouwen
Berging (steen), Bijkeuken
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Verwarming
Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
10 tot 15 m2, 5 tot 10 m2, Balkon, Frans balkon, groter dan 15 m2, Kleiner dan 5 m2
Overige
Airconditioning, Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Bosch.

Aanmelden