Gasthuiskwartier

Den Bosch - 's-Hertogenbosch
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Op het terrein van het voormalige Groot ZiekenGasthuis, tussen het oude centrum en de Zuid-Willemsvaart, verschijnt een nieuw en bijzonder stuk binnenstad. De typische Bossche kromme straatjes. De fraai versierde gevels. De diversiteit van de panden met hun uiteenlopende hoogtes, vormen en kleuren. Het geeft de Bossche binnenstad zijn unieke sfeer. En u vindt het straks ook allemaal terug in het Gasthuiskwartier. Geen imitatie van de oude stad, maar een eigentijdse woonomgeving met de charme van vroeger.

De woningen en appartementen worden niet allemaal tegelijk gerealiseerd. De eerste fase (Blok A en B) is gereed. Blok C is in voorbereiding. De (Rijks)monumenten zijn/worden verkocht en herbestemd passend bij de locatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Gasthuiskwartier
Start verkoop
Verkoop gestart
Type woningen
Appartement, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Bosch.

Aanmelden